Meten is weten

EMB Bloedtest

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Is een EMB test iets voor jou?

Ben je benieuwd of je een tekort hebt aan vitaminen of mineralen? Loop je al lange tijd met vage klachten en wil je graag de oorzaak weten? Slaap je slecht? Is de batterij leeg? Heb je last van je darmen?

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen!

Zonder bloed geen leven

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.

Welke verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?
Tevens worden reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:
Het doel?

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan jouw klachten. of gewoon als een algehele gezondheidscheck.
Hoe gaat de EMB test ?

Met een handige prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd, geanalyseerd en twee tot drie weken later ontvang ik de uitslag. Op basis van deze uitslag maak ik een plan van aanpak met voeding, leefstijl en suppletie advies.

Een reactie uit de praktijk

Door Janis haar voedingsadvies zijn de watten in mijn hoofd verdwenen en ook heb ik geen pijnklachten meer in mijn gewrichten. Omdat ik nog steeds klachten had heb ik toch een EMB test laten doen. Ik bleek o.a. een vitamine B12 tekort te hebben, een Candida en een hoge stress belasting.  Janis paste het voedingsadvies aan en adviseerde supplementen. Daarnaast raadde zij mij aan om te gaan mediteren. Niks voor mij, maar ik deed het toch. En wat een verschil! Ik heb veel meer energie, ik heb geen last meer van mijn maag en opgeblazen buik en ik ervaar zo veel meer rust. Een leuk extraatje is dat ik 5 kg ben af gevallen. Janis is altijd bereikbaar, denkt met je mee en begeleid je stap voor stap. Ik ben dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. 

Wil jij ook een EMB test doen? Dat kan!

Dit krijg je:
Jouw investering

€189,-* 

EMB test zonder consult

Jouw investering

€99,-*

EMB Test + Uitgebreid Voedingsplan

Jouw investering

€259,-*

* De EMB test wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

Hi, ik ben Janis

Ik ben Janis en als voeding & lifestyle coach wil ik niks liever dan jou helpen je weer lekker(der) in je vel te doen komen op een gezonde en natuurlijke manier.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!