Wat heeft jouw lichaam nodig?

Oil mapping & itovi scan

Breng jouw lichamelijke, emotionele en mentale behoefte in kaart met een oil map en ontdek passende etherische oliën via de iTOVi scan.

Dit is oil mapping

Het kan overweldigend zijn om te starten in de wereld van etherische oliën. Etherische oliën lijken op dit moment overal op te duiken.

Ik heb een manier bedacht om het voor jou zo tastbaar mogelijk te maken.

Door het maken van een ‘oil map’ breng ik alle onderdelen van je leven in kaart waar je ondersteuning of verbetering in zou willen zien.

Oil mapping beschouwt drie hoofdonderdelen: emotioneel, lichamelijk en mentaal.

Bijvoorbeeld

Next step: de iTovI scan

Aan de hand van jouw oil map maak ik een iTOVi scan en zien we meteen welke etherische oliën en/of supplementen van Young Living jouw lichaam nodig heeft om jou op deze gebieden te ondersteunen!

Ik geef je een advies gebruikmakend van de etherische oliën en/of supplementen van Young Living en ik geef je tips over hoe je deze kunt integreren in jouw leefstijl.

Oil mapping is een ongelooflijke leuke en doelgerichte manier om kennis te maken met de etherische oliën en supplementen van Young Living en het geeft je inzicht in waar jouw lichaam op dit moment behoefte aan heeft.

Kosten

Naast dat je kunt kiezen voor de combinatie oil mapping & iTOVi scan, kun je ook alleen een iTOVi scan laten maken. Je krijgt de uitslag dan per e-mail opgestuurd, waarna je de werking en toepassing van de etherische oliën en/of supplementen zelf kunt opzoeken.

Bij aanschaf van een Premium Starter Kit ontvang je de eerste iTOVi scan gratis en kun je meteen aan de slag!

Oil map + iTOVi scan   |   € 75,-

Alleen iTOVi scan   |   € 25,-

Wil je graag je eigen iTOVi scanner voor in je praktijk of voor thuis gebruik? Dat kan! Je kunt hem hier bestellen.

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant. Door middel van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën en/of supplementen op dat moment geschikt zijn ter ondersteuning van jouw emotionele en lichamelijke welzijn.
Hoe werkt het?

Alles op aarde heeft een unieke energie wat vibreert op een bepaalde frequentie. iTOVi heeft de unieke frequentie van elke etherische olie en supplement opgeslagen. Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden, het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties. 

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig. Het maakt gebruik van een algoritme om de gegevens van de reacties te organiseren.

Het rapport

Als de scan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequenties van de etherische oliën en/of supplementen geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport. Op basis van deze informatie zal het rapport laten zien op welke etherische oliën en/of supplementen je lichaam het sterkst een reactie heeft gegeven. Met behulp van de aanbevolen oliën en/of supplementen kun je vervolgens je emotionele en lichamelijke welzijn ondersteunen en in balans brengen.

Hi, ik ben Janis

Ik ben Janis en als voeding & lifestyle coach wil ik niks liever dan jou helpen je weer lekker(der) in je vel te doen komen op een gezonde en natuurlijke manier.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!