Maak eten weer leuk

VOEDINGSPLAN & advies

Ik zie voeding als basis voor een gezond lichaam. De juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en spoorelementen passend bij jouw leefstijl.

Waarom een voedingsplan?

Eet jij wat het beste bij je past? Eet jij wat je verteert? Eet jij voeding waar je lichaam blij van wordt?

Veel mensen denken gezond te eten, maar in mijn praktijk blijkt dit helaas vaak niet het geval te zijn. Door gebrek aan kennis kies je voor voedingsmiddelen of vervangers die je lichaam juist uit balans brengen en voor allerlei (vage) gezondheidsklachten kunnen zorgen.

Als orthomoleculair voedingsdeskundige en vitaminecoach kijk ik naar jou als geheel en ga ik uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Met een voedingsplan op maat weet jij wat je wel kan eten en wat je beter kunt laten staan. Zo kan jouw lichaam weer echt tot rust komen en herstellen. 

Daarnaast kan ik jou ook helpen met voedingsadvies om net de puntjes op de i te zetten.

Lees verder en kom erachter of een voedingsplan op maat iets voor jou is.

Herken jij deze klachten?
Ook als je veel moet laten is er nog heel veel mogelijk waardoor eten leuk blijft. Wees lief voor jezelf en kijk juist naar de dingen die je beter wel kunt eten!
Mijn eigen ervaring met voeding

Ik ben zelf jaren bezig geweest met uitzoeken waar ik wel en niet tegen kan. Er is zelfs een moment geweest dat ik helemaal niks meer kon verdragen.

Ik heb alle diëten geprobeerd. Denk aan FODMAP, AIP, Paleo, Keto, Oervoeding etc. Ik heb zelfs op selderij sap geleefd (ala medical medium).

Ook heb ik veel dure bloedonderzoeken laten doen. Deze gaven niet voldoende informatie, omdat ik heel veel voeding al had geëlimineerd en dus niet meer terug te vinden waren in het bloed. Zo heb ik heel lang doorgeworsteld. 

Inmiddels weet ik heel goed wat ik wel en niet kan eten. En omdat mijn darmen nu de kans krijgen om te herstellen en mijn immuunsysteem tot rust komt kan ik ook weer steeds meer verdragen en heb ik meer energie. Eten is weer leuk! Ik kan er echt weer van genieten.

Klaar voor actie?

Jouw voedingsplan
Dit krijg je:

Naast dat we via een EMB test inzicht kunnen krijgen in eventuele voedselintoleranties test ik middels spiertesten meer dan 300 voedingsmiddelen voor je uit. Deze methode is heel concreet. Op deze manier krijg jij een duidelijk overzicht in wat op dit moment goed voor jou is.

Ik zie voeding als basis voor een gezond lichaam.
De juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen, mineralen en spoorelementen passend bij jouw leefstijl

Je hoeft echt niet meteen alles om te gooien of met alles te stoppen. Stap voor stap iets uitproberen zal je meer inzicht geven over de oorzaak van je klachten.

Jouw investering

€129,- 

Wil je nog een stapje verder gaan?

Voedingsplan + EMB test
Jouw investering

€259,- *

* De EMB test wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraar.

Voedingsadvies?

Wil jij graag met je voeding aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen?
Heb jij (bekende) voedselintoleranties en heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuzes?

Wil jij graag weten of je voedselintoleranties hebt of heb jij een goed voedingsadvies nodig? Dat kan! Denk aan:

Graag help ik jou bij het vinden van de voeding die bij je past!

Ik geef je tips, ik leer jou uitgebalanceerde, volwaardige maaltijden samen te stellen en ik leer je te varieren zodat jouw lichaam niks tekort komt.

Jouw investering

€39,- per 30 minuten

Hi, ik ben Janis

Ik ben Janis en als voeding & lifestyle coach wil ik niks liever dan jou helpen je weer lekker(der) in je vel te doen komen op een gezonde, natuurlijke en haalbare manier.

Door deze website te gebruiken, ben je het eens met ons gebruik van cookies. Gelukkig zijn ze gluten free!